Contact

Kom met ons in Contact


Mocht je vragen hebben over de levertijd, dan kan je ook bij ons terecht. Doordat wij onze producten met de hand maken op het moment dat de order binnenkomt, is de levertijd 2 tot 3 werkdagen. Indien je sneller je geurkaars of wax melts bijvoorbeeld nodig hebt, neem dan contact met ons op. We kunnen dan samen bekijken of de levertijd sneller kan. Afhankelijk van je wensen en soort product.

De bezorgdienst waar wij gebruik van maken is PostNL. Zij leveren van maandag tot en met zaterdag. Producten die door de brievenbus passen worden met de brievenpost verzonden. Voor verzending binnen Nederland brengen wij 4,25 euro verzend- en administratiekosten in rekening. Voor bestellingen naar België geldt een tarief van minimaal 10,00 euro. Mocht je vragen hebben over de levertijd of je reeds gegeven order, neem dan contact op.

Contact

Voor vragen, advies, tips en/of suggesties


  Contact De Kaarsenkraam


  Voor vragen, advies, tips en/of suggesties kan je kan je ons eenvoudig en snel bereiken via diverse kanalen. Vul het contact formulier in waarbij je een kort bericht kan sturen. Ook kan je ons rechtstreeks een e-mail sturen of een WhatsApp bericht. Via Facebook is het ook mogelijk om ons te contacteren.


  Onze contact gegevens zijn:
  De Kaarsenkraam te Empel

  +31 616 566 265
  info@dekaarsenkraam.nl

  Waarom De Kaarsenkraam?

  Handgemaakte items
  Alle producten die wij in onze Kaarsenkraam aanbieden, worden met liefde en met de hand gemaakt in onze werkplaats in Empel.

  Snelle verzending
  Wij doen ons uiterste best om je bestelling zo snel mogelijk te verzenden. De gemiddelde productietijd voor het maken van een geurkaars is 2 dagen.

  Klantenservice via WhatsApp
  Heb je een vraag of opmerking over onze producten? Stuur ons eenvoudig en snel een WhatsApp berichtje op +31 616 566 265. We komen zo snel mogelijk bij je terug.

  📱 Sociale Media

  Volg ons op sociale media voor het laatste nieuws, inspiratie en speciale aanbiedingen. Laat je reacties achter, stuur ons een bericht of tag ons in jouw foto's. We horen graag van jou!